Followers

Saturday, September 8, 2012

"zyraroxx: follower datang bertubi-tubi"



klik banner untuk join segmen


terpandang segmen ni sejak 2-3 hari yang lepas. rasa macam berminat sangat nak join. isshhh tak ley jadi ni. join cepat =)
 
jom kita usha syarat penyertaan :-


Buat entri bertajuk "zyraroxx: follower datang bertubi-tubi" - letak banner kat entri  (done)
terpulang nak tulis panjang mana pun entri, nak tepek banner je pun bole :) (pendek je pun ni)
letak jumlah follower korang sekarang ( 319 _sikitnya)
letak link entri kat dalam komen post ini
dan dan follow blog zyra roxx ini  (done)
 
Tak rugi jugak kalau folow Rasukan Kentut Gua ni, awrrr


dan like Zyraroxx Inc. di Facebook (done)




♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

35 pesanan kasih sayang:

  1. dari segmen yang sama.. follower #321
    http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html
    selamat berkenalan..:)

    ReplyDelete
  2. pelangi senja : thanks sudi singgah. ke sana pulak =)

    ReplyDelete
  3. whee thanks join ^^
    mkin tambah la nnt ye hendaknya :)
    done follow

    ReplyDelete
  4. hai thanks sudi follow saya. Already follow awak. :)

    ReplyDelete
  5. da join
    http://ena7t5.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  6. NAZ dari segmen yg sama..done follow sini.. slm kenal..jemput ke blog naz... ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  7. Balas Kunjungan Dan follow sini...keep in touch^_^

    ReplyDelete
  8. Thanks sudi singgah Nakhoda Nurani`
    Membalas kunjungan & Follow sini :-)

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen n slmat tambah follower :-)

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen yg sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  11. weee.. sgt best la segmen kali ni =) gud luck alls + thanks pada yg sudi follow , support dan komen di sini =) muaahhh

    ReplyDelete
  12. Salam..dari segmen yg sama..
    jempot follow Jaja blik..
    ^_^ jempot jugak join GIVEAWAY ni..

    http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

    ReplyDelete
  13. jaja : membalas kunjungan kamu =) thanks singgah sini

    ReplyDelete
  14. best2..wah ramai gila followers ko Aj

    ReplyDelete
  15. phat : ko ni ape la sgt pun klu nak compare ngan blog ko ...

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan . nice blog, jom follow dan ber bw
    http://daliladanblog.blogspot.com/2012/09/zyararoxxfollower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  17. dalila : tq sudi singgah. membalas kunjungan anda pulak =)

    ReplyDelete
  18. Salam kenal..dari segmen sama dah follow kamu #332..
    jemput follow blog saya pula(^_^)..
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/09/segmen-zyraroxx-follower-datang-bertubi.html

    ReplyDelete
  19. http://www.aynoranur.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    salam kenal dan follow sekali..

    ReplyDelete
  20. hai mama lynn!!nak follower datang bertubi-tubi sangatkan. nie ain datang tolong tubitubikan ke-356

    bukti join :
    zyraroxx: follower datang bertubi-tubi

    entri terbaru :
    Tips Untuk Menjadi Muslimah Solehah Cara Ain

    ReplyDelete
  21. iena gie : tq sudi singgah sini, promise akan ke sana pulak

    aynora : salam kenal.... bw ke sana jugak

    ain Dzaya : tq dear... akan bw ke both entri

    ReplyDelete
  22. singgah terjah sini dari segmen yg sama...



    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  23. Aida pun join segmen nie sis.. hehe :)

    http://www.diarisifroggie.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  24. Hai... sy dari segmen sama :) sy singah sini :)
    http://www.kisahemasputih.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    jom join segmen ni.
    http://www.qaleshyaumairah.com/2012/09/segmen-follow-and-follow.html

    ReplyDelete
  25. aida : hehe adik akak sorang ni pun ada rupanya

    emas putih : tq invite & dtg sini

    ReplyDelete
  26. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/09/yraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html done follow you and dtg sini dri segmen yg sama

    ReplyDelete
  27. princess syazliana : bw ke sana ASAP =)

    ReplyDelete
  28. Terjah dari segmen yg sama

    Done follow..

    jemput datang ke blog wa jgn lupa follow n like page fb ..TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  29. tq sudi singgah . akan ke sana latter =)

    ReplyDelete
  30. hye! sy dtg dari segmen yg sama.. sy follow sini.. salam kenal... =D

    http://kisahhatiherbalife.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

    ReplyDelete
  31. Follow sini #408

    http://www.mylittlewing12.com/2012/09/zyra-roxx-follower-datang-bertubi.html

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar