Followers

Tuesday, September 25, 2012

uda mama lynn meninggal dunia

x sempat nak updated blog. kali ni buat entri pendek. ingat lagi tak entri tentang uda mama lynn ni. pada yang belum tahu boleh refer entri tersebut. untuk makluman semua uda mama lynn telah selamat kembali kepada Allah pada ahad lepas jam 7.15 malam ketika dalam ambulans dalam perjalanan pulang ke rumah dari hospital (PPUM). sebelum ni uda P (wife arwah)dah buat solat isytiharah untuk bawa arwah pulang kerana melihatkan kesihatan arwah yang makin merosot. mungkin sudah ajal arwah.
 
tak boleh nak cerita panjang cos pagi ni mama lynn kena attend kursus bahasa. supposed semalam kena hadir kursus sama tapi mama lynn terpaksa ambil cuti kecemasan cos semalam arwah dikebumikan.
 
insya Allah esok mama lynn akan approved semua komen yang masuk. maaf andai terlewat membalas kunjungan semua yang singgah di sini. mohon sama-sama sedekahkan al-fatihah kepada arwah bapa saudara mama lynn ABDUL GHANI BIN ABDUL GAPAR. al-fatihah.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

7 pesanan kasih sayang:

  1. takziah..al fatihah untuk arwah

    ReplyDelete
  2. Al fatihah. Semoga arwah ditempatkan dikalangan yang beriman.

    ReplyDelete
  3. Al-Fatihah untuk beliau ..semoga rohnya di kalangan mereka yang beriman..amin..

    ReplyDelete
  4. moga2 macam tu la hendaknya. terima kasih buat semua atas ucapan takziah tu. malam tadi tahlil malam ke3 tp mama lynn tak pergi cos badan terlalu letih bekerja .

    ReplyDelete
  5. al fatihah utk arwah n slm takziah utk lynn...

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar