Followers

Friday, September 28, 2012

nak balik kampung


malasnya nak tulis entri ni. kemalasan mama lynn saat ini memang extra melampau. heheh tapi untuk makluman kawan-kawan blogger rajinkan diri menaip keyboard ni.
 
malam ni mama lynn akan bertolak ke kampung en suami dengan menaiki bas era mesra dari klang sentral terus ke kulim. insya Allah mama lynn akan berada di kulim sehingga selasa depan. ini bermakna mama lynn akan menyepikan diri selama beberapa hari.
 
JANGAN RISAU kalau korang singgah sini mama lynn akan blog walking kembali rabu depan. doakan mama lynn selamat pergi dan kembali.


p/s : mood happy nak jumpa en suami.
♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

6 pesanan kasih sayang:

  1. ooo balik kulim yer... selamat bercuti :-)

    ReplyDelete
  2. tq semuanya.. alhamdulillah baru tiba dr kulim jam 5 pg tadi. ni dah kat opis pun... mujur la mlm td lena tdo dlm bas. xde la rasa ngantuk keje pg ni

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar