Followers

Monday, September 17, 2012

" Jom tingkatkan followers sampai lebam "

 
klik SINI untuk turut serta
  
nak join segmen. cambest + ramai kawan2 blogger yang join sama. klik bawah banner tu kalau korang nak join sama.
 
Syarat syarat ?

1. Buat satu entry " Jom tingkatkan followers sampai lebam "  + letak banner kat entry

2. Letak jumlah followers korang * terkini *

3.Letak link entry yang korang buat kat dalam ruangan komen entry Zayn .

4. Last , follow blog Zayn  ini .

 
wish me luck =)


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

78 pesanan kasih sayang:

  1. singgah sini..:).. dah follow sis sebelum join segmen..:) selamat bersegmen sis..) good luck!..

    http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  2. hye , dari segmen yg sama . done follow . kalau sudi follow la kita balik tautau :)
    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  3. membalas kunjungan =) layla & pelangi senja

    ReplyDelete
  4. Done all :) . Senarai peserta telah dimasukkan . Jom bw .

    ReplyDelete
  5. Done all :) . Senarai peserta telah dimasukkan . Jom bw .

    ReplyDelete
  6. salam kenal... saya follow blog comel ni ;)

    ReplyDelete
  7. hi mama lynn..
    http://dhiadirham.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  8. tengs! fllw kamu jugak #354

    http://cikji.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  9. completed follow your blog,
    http://nramminzul.blogspot.com/2012/09/egmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  10. DONE FOLLOW !!!
    Dari segmen yang sama ..
    jemput lawat ke blog sy dan jangan lupa follow yer..TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html?showComment=1347893588616#c7089638219190195780

    ReplyDelete
  11. Saya datang daripada Segmen : Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam.. Blogwalking merayau-rayau di sini..

    http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  12. selamat bersegmen n berblogwalking :-)

    ReplyDelete
  13. datang dr segmen yg sama ...done follow sini..
    http://hunyieda.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html meh folow balik,,

    ReplyDelete
  14. miss z datang sini :)
    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  15. Singgah BW sini dari segmen yang sama...^^ semoga sihat selalu

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-

    ReplyDelete
  16. comelnya blog kamuu... dah jatuh cinta ni... saya follow sini... ;)

    jom follow juga ^__^

    http://www.lawacollections.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen sama. done follow #361 :) mai la singgah blog saya ^.^v

    http://quraistory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  18. hai awk! saya dari segmen yg same jugak. done follow here. jemput singgah blog saya jugak kay :)
    http://princessloveglamorous.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  19. Done Follow You . . .

    Please Follow Me Back . . .

    http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  20. Salam.. BW dari segmen yang sama..:) Jom view my new entry here.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/rindu-dengan-raksasa.html

    ReplyDelete
  21. done here.
    dri segmen yg same.
    hit me back dear . =D

    http://mizayumiko.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  22. Datang dari segmen yang sama. Dh follow awk. Jemput singgah sni http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  23. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  24. miss z : tq singgah =) da lama follow awk tau

    mrs budubilis : tq dear.. alhamdulillah sihat je.

    cik pn izan : alah biasa2 je pun =) tq tau

    nur quraishia : tq follow sini..ke sana pulak

    misz fazierra : ke sana jugak latter k

    charlie : tq singgah sini, ke sana latter

    aimi syahirah : tq singgah

    meza ives : tq tq.. akan follow sana =)

    isabel diaz : tq , akan ke sana utk follow awk pulak


    fiqah hamed : insya Allah ada kesempatan akak join k GA tu + akan follow sana jugak


    **** nama2 kawan2 blogger kat sini lain dr yg lain.. hehe best tul nick name korang semua + tq sudi dtg sini

    ReplyDelete
  25. datang dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  26. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
  27. hai..sye dtg dri segmen yg sama dan follow awk...nice to know u...^__^

    ReplyDelete
  28. http://blogzorroxx.blogspot.com/2012/09/segmen-jum-tingkatkan-followers-sampai.html

    ayuh follow saya balik..blog anda memang style! blog saya?jum usha

    ReplyDelete
  29. mrs rongoks, zamani,cikque & zorro : tq singgah sini. akan membalas kunjungan ke blog u alls asap =)

    ReplyDelete
  30. salam singgah dari segmen sama. jum follow2! btw, nice blog tau:)

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  31. hye2!! datang sini dari segmen yang sama
    salam perkenalan ! =)

    kalau suka boleh like fb fanpage FL Bloghouse untuk update terkini,

    *kalau sudi vote yana di Pencarian Gadis Konfiden Kotex ya ? tq ! :D

    ReplyDelete
  32. asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sam,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

    http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)

    ReplyDelete
  33. follow dari

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    jom follow balik :)

    ReplyDelete
  34. sekali lagi terima kasih buat semua yang sudi singgah dan follow di sini. =) nak reply personally mmg tak cukup masa cos da waktu kerja ni .. hehe ape pun insya Allah mama lynn akan ke blog korang ASAP. insya Allah

    ReplyDelete
  35. salam.. jalan2 n singgah sini dr segmen yg sama.. done follow awk..

    http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    jom singgah blog sy..:')

    ReplyDelete
  36. sALAM ZIArah dri segmen y sama =)

    ReplyDelete
  37. lebam lah mata saya nak blogwalking ke semua peserta segmen ini.. ^_^.

    http://lokmanramli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  38. as-salam..
    datang blogwalking dan sudah lama follow sini :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

    http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


    thanks
    raff

    ReplyDelete
  39. novelgurl, lokman & rafflesia : terima kasih datang berkunjung. akan balas kunjungan kembali. =)

    ReplyDelete
  40. I'm done following you :)
    follow me back ;D

    Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  41. follow saya juga :)
    http://karipapkensar.blogspot.com

    ReplyDelete
  42. salam perkenalan. dtg blog awak, dari segmen yg sama, jom tingkatkan followers sampai lebam. jom singgah blog saya juga meh =)

    ReplyDelete
  43. done follow sini...
    follow me back..heheh..XD

    http://sayangmamabah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  44. follow u dr segmen yg sama. hit me back :D

    ReplyDelete
  45. dieara, shikin & qirah : tq singgah =) akan bw ke sana ASAP

    ReplyDelete
  46. Hai,
    Saya dari segmen sama,
    Saya followers awak yang ke-387
    Follow me back ya!
    -> http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  47. mizzs ninie : tq singgah sini. jenguk sana pulak

    ReplyDelete
  48. as salam,

    dr segmen yang sama

    http://my-adam.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    follower 287

    ReplyDelete
  49. hai..datang dari segmen yang sama..sudah follow awak..:)

    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  50. datang dari segmen yg sama :) jom bw..

    http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  51. Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


    http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  52. Hai ! saya dari segmen yang sama . Saya dah follow kamu . Follow saya balik yaa ? http://bilasigadismengomel.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  53. Done Follow !!!
    Dari segmen yang sama =)
    Feel free to visit me back. maybe bleh exchange link and blog anda akan diletakkan dalam bloglist bittersweet.

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  54. sy pollow anda dr segmen merepekGILA. hit me back yaw

    ReplyDelete
  55. #392.. done follow you .. singgah dari segmen yg sama :D http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  56. Dari segmen yang sama ^^ #393
    Jom singgah tempat Khai :D

    http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

    ReplyDelete
  57. slm,,,

    follow sini
    dr segmen yg sma

    jom ke blog sy plak^^

    http://izzah-norlizah.blogspot.com/2012/09/segmenjom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  58. Hi.. datang dari segmen yang sama.. yuyu follow sini.. come visit my site.. http://www.sayeshukepink.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  59. singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...


    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  60. Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  61. Hey haii salam kenal, im anne
    saya datang dari segmen yang sama

    datang sini follow mollow blog kamu
    hope tak sombong sombong ya

    jom singgah ke blog saya pula

    http://annevyciousstory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  62. salam kenal
    sr segmen sama ..singgah & follow
    http://mcna-topupbisness.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  63. done follow awak.. jgn lupe follow blog saye pulak..dari segmen yg same! :)
    http://ciknunaspecky.blogspot.com/

    ReplyDelete
  64. sy dr segmen yg sma. salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  65. Hai!!!

    Datang sini dari segmen yg sama. Follow sini juga. Salam perkenalan.

    http://itmemawarputih.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

    ReplyDelete
  66. salam kenal , dari segmen yg sama ,

    hit me back okey ? :D

    http://hey-this-is-my-world.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  67. dari segmen sama, jom ke blog sy

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  68. banyaknya blog nak kena terjah ni. mama lynn tak boleh nak reply satu2 kat sini. insya Allah akan membalas kunjungan semua ASAP. sori la lambat sangat reply. mama lynn mmg agak bz dis week sampai xde masa untuk blogging. ape pun terima kasih buat semua yg follow dan singgah kat blog ni =)

    ReplyDelete
  69. Oh hye..
    ^^ done follow u ..
    vsit my blog ok..
    klu sudi follow la skli hehe

    ReplyDelete
  70. Segmen telah tamat :) . Macam mana ? Follower bertambah atau tak ?

    ReplyDelete
  71. just a bluelygirlz : akan bw ke sana pulak

    zayn : alhamdulillah ada peningkatan dari segi follower =)

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar