Followers

Thursday, September 27, 2012

dapat sandal baru

lama tak menulis di blog ni. pagi ni ambil masa sejam jugak untuk membalas kunjungan kawan-kawan blogger. huhuhu penat tak hingat berjalan eh.. penat la sangat. ambil masa kejap untuk entri tak seberapa ni.
 
ingat tak entri mama lynn jumaat lepas. alah pasal baucar aeon . tak ingat ker ??? takpe2 ley je rujuk entri indahnya jumaat ni. alhamdulillah sabtu lepas sempat luangkan masa ke aeon bukit raja. tu pun balik daripada OT. jalan sorang2 plak tu. mula la sedih touching-touching cos xde kawan nak teman. tak sabar sebenarnya nak belanjakan baucar tu . tu yang berjalan sorang-sorang pun hidup.
 
malas nak survey + kena la cari sandal mengikut bajet yang ada. at the end mama lynn terpandang sandal crocodile ni. tidak terlalu flat atau tinggi. sesuai la dengan fizikal mama lynn yang comel ni. apa yang mama lynn berkenan adalah warna orange dia. mama lynn belum ada sandal color macam ni lagi.
 
 

cuba tengok harga dia... sandal mampu milik untuk semua tapi kalau mama lynn tak dapat free2 baucar aeon tu belum tentu mama lynn nak beli. betul tak ? unless dalam keadaan dah takde sandal nak pakai =) . insya Allah ada bajaet sendiri nanti nak jugak cari heels. dah lama tak beli kasut tinggi. sangat teringin la pulak. sape nak belanja mama lynn shopping sila angkat tangan. hihihi ada ker ?



♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

6 pesanan kasih sayang:

  1. =) syok je jalan ngan sandal baru ni

    ReplyDelete
  2. warna menarik..dri jauh mmg blh nmpk :)

    ReplyDelete
  3. hehe warna dia kira cam attraction diri ni utk grab sepasang =)

    ReplyDelete
  4. dulu sy minat sgt kasut tumit tinggi tp pas kawen dh kurang... yela, sibuk dgn ank.. nanti keluar xdan nk kejar,, hihi

    ReplyDelete
  5. hehe ina, bab kasuh ni sy pun da x beli high heels. tak terbawa badan yg comel ni. klu wedges tu gagah la jugak pakai

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar