Followers

Sunday, September 9, 2012

dah ada fan page

mama lynn da ada fan page untuk blog ni. sila lah like & like. hehee segala info tentang entri baru akan dipukul canang di fan page tu nanti. tercabar tengok kawan2 blogger semua ada fan page. so semalam ada masa terluang sedikit try jugak create. akhirnya fan page untuk blog yang dah lama jadi idaman dapat jugak diadakan.

untuk permulaan takde lagi yang like melainkan fb admin sendiri. mungkin memakan masa jugak kan. pada semua kawan-kawan blogger silalah like fan page mama lynn sebagai tanda sokongan. mungkin dengan ada fan page tu silaturrahim antara kita semua kan lebih kuat. insya Allah.

kat sebelah ni pun mama lynn dah sharekan link ke sana. yang ada gambar thumb up tu la . like jangan tak like. =)




p/s :sila lah singgah dan bagi komen untuk setiap entri =).
♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

6 pesanan kasih sayang:

  1. saya punye tak buat fan page..facebook pun jarang2 bukak..huhu.rasanye ada cara nak buat fan page dapat like bnyk ngan cepat.

    ReplyDelete
  2. nick nashram : hehe 1 kelebihan utk sy yg rajin on9 kot bila ada ffan page ni. sempat la singgah dan updated bila free.

    cik rongkos : peningkatan utk mematangkan diri =) ayat x boleh blah kan

    hanif idrus : hehe jgn gelak . xde dasyat mana pun

    ReplyDelete
  3. saya dah like.. :-)

    sy pun ada niat nak buat fanpage.. tapi buat baru separuh jalan pastiu terbantut.. hihii

    lgpun xtau ada org nak like or tak nanti.. hihi

    ReplyDelete
  4. tq ina ... jgn risau mesti ramai yg like + kawan2 blogger mesti support awk

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar