Followers

Friday, September 14, 2012

aiman faliq dah pandai meniarap ?

yes !!! pagi ni sempat menerjah rakan-rakan blogger. ambil masa kejap untuk blogging sebelum mulakan kerja di pejabat. syukur alhamdulillah dah hari jumaat. lagi best hari ni dah 14hb september, means 12 hari lagi sebelum gaji. wahhh dah sengsara jiwa dan raga ni cos gaji bulan lepas diterima awal. kalau dah gaji awal tu paham2 je la belanja pun dah ter"over".
 
aiman faliq dah pandai meniarap !!
ingat tak siapa aiman faliq di sisi mama lynn. boleh je singgah di label aiman faliq ini untuk bersuai kenal dengan empunya diri.




semalam pertama kali mama lynn lihat aiman meniarap. its awesome!! feel sukanya tengok perkembangan aiman. aiman baru 4 bulan dan mama lynn rasa aiman kira tak lah terlalu lambat untuk belajar meniarap.
 
lepas ni tak sabar nak tengok aiman merangkak dan berjalan. aiman faliq ni even kuat menangis tapi bila dia gelak memang hilang segala masalah yang ada. as his mama (i'm his mak ngah actually) mama lynn sayangkan aiman macam anak mama lynn sendiri. tak sabar nak tengok aiman membesar.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar