Followers

Thursday, September 6, 2012

About LEGOLAND®

 
LEGOLAND Malaysia Entrance
Welcome to LEGOLAND® Malaysia!

LEGOLAND Malaysia opens its 76 acres of adventure on 15th September 2012. The park is packed full of family fun with more than 40 rides, shows and attractions. Almost everything is hands-on, so you can push, pedal and program,or steer, squirt and splash, your way through a truly interactive experience – and of course there’s building too.
LEGOLAND Malaysia has seven themed areas of attractions for all ages. It’s an inspirational land where the children are the heroes. From LEGO® experiment centres to rollercoasters,the park is a day-long voyage of discovery for all the family.
The centrepiece is MINILAND, where Asian landmarks have been recreated using more than 30 million LEGO bricks. It’s an interactive world on a scale of 1:20, where people, trains and aeroplanes come to life at the touch of a button.- SUMBER
 
 

ade sesiapa kat sini dah pergi ke legoland malaysia ? sila angkat tangan. mama lynn nak kira berapa orang je yang dah pernah sampai. kalau tanya pada diri ni sah-sah mama lynn belum berkesempatan ke sana. mahal ke tiket masuk ?? kat bawah ni ada senarai harga masuk. bila difikirkan balik kalau korang berbelanja bercuti keluar negara tak berapa kisah rm yang keluar kan so bila dah ada tempat menarik macam ni dalam negara sendiri ruginya tak pergi.

LEGOLAND annual passes
yang ni pas tahunan. pada yang ada bajet lebih tu boleh la beli annual passes ni. mana tahu sekali pergi korang nak singgah ke legoland malaysia ni lagi.

day ticket
harga tiket seperti yang tertera. yang ni sekali je la dapat masuk. rm 140.00 tu berbaloi sangat + tempat pun baru lagi kan.
 
 
macam mana ? ADA BRAN nak turun ke nusajaya, johor. hati ni meronta-ronta nak ke sana. moga impian nak ke sana tu tertunai hendaknya + bila tengok park map kat atas sana tu. cepat-cepat kumpul duit. sikit-sikit lama-lama jadi bukit =) pada yang sudi taja perbelanjaan mama lynn ke legoland malaysia sangat lah dialu-alukan.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

4 pesanan kasih sayang:

  1. blogger maszul pun ada cerita pasal legoland ni... memang nampak menarik.. ada masa dan kelapangan saya akan bertandang ke sana

    ReplyDelete
  2. gen2merah : owhh ya ke. sy pun nak ke sana. mungkin kena kumpul dana sikit cos nk ke johor dr selangor ni costing jugak. kena fikir tempat tidur etc

    hana : heheh keje jgn tak keje

    hanif idrus : sy pun =) nnt kt buat gathering kwn2 blogger kat sana mesti best kan

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar