Followers

Tuesday, August 28, 2012

sambutan hari lahir di 7 syawal

kek birthday sponsor by mak

cantik tak kek birthday kat atas ni ? bagi mama lynn even nampak biasa tetapi rasa dia tetap boleh tahan. kira ok jugak la dengan bajet yang ada + plan celebrate birthday ni pun last minute. 25 ogos 2012 yang lepas sempat kami mengadakan majlis sambutan hari lahir adik bujang mama lynn (ahmad fairuz) yang ke 23 tahun & adik ipar mama lynn (siti radziah) yang ke 25 tahun.
 
ekceli on dat day mama lynn sendiri terlupa yang hari tu birhtday fairuz. tu pun mujur juga tunang fairuz yang ingatkan. kalau tidak mahu terSENTAP kejap adik bujang sorang ni. siti pula kalau ikutkan tarikh lahirnya adalah pada 1 @ 2 syawal yang lepas. kebetulan tarikh pun dekat-dekat tu yang sambut sekali. 
 
takde special menu pun yang ada. sekadar masak spaggeti untuk hidangan keluarga. kali ni air tangan mama lynn yang jarang memasak. sedap ker ??? hehe lepas ni kalau nak rasa spaggeti ley la calling2 mama lynn okeyh.
 
mama lynn ada sedikit gambar yang ingin dikongsikan bersama. buat fairuz & siti "SELAMAT ULANG TAHUN" angah ucapkan. be a better person. insya Allah.
 
 
pak tam a.k.a fairuz nak potong kek

turn siti pulak =) (ayah afif tetap enterprame)


 
 
 


:: menu birthday party , spaggeti by mama lynn ::




♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar