Followers

Friday, August 3, 2012

menang segmen

petang ni dapat khabar gembira. as a blogger dah jadi kebiasaan buat diri ni join segmen yang dianjurkan oleh rakan-rakan blogger. tak sangka pulak penyertaan atas dasar suka-suka membuahkan hasil. mama lynn dah menang segmen ni Segmen : Saya Nak Kad Raya . paling best segmen ni kena lak reka pantun, haha korang baca pantun mama lynn sure gelak guling-guling gak kan. pantun kanak-kanak ribena. ape pun thanks a lot buat cik z & cik purple atas penganjuran segmen ni. x sabar nak tunggu kad raya =) weeeeeee




♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

6 pesanan kasih sayang:

  1. wah tahniah sis rezeki menang segmen.. dapat kad raya la nanti ea.. hehe.. nie aida nak jemput segmen jugak nie..kekeke..

    http://www.diarisifroggie.com/2012/08/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    ReplyDelete
  2. hahaha mama lynn memang pandai berpantun. nanti boleh lah kita lawan pantun keh.. :D

    ReplyDelete
  3. tahniah.. dah hntar email tak sebab miss z belum terima lagi :)

    jgn lupa hantar email butiran peribadi anda ea..

    ReplyDelete
  4. sis tahniah sis dapat kad raya la lepas nie..hehe

    ReplyDelete
  5. aida : thanks aida, nnt akak join k. akak baru sempat on9 ni.

    sally yatiey : thanks dik

    miss z : akak da email blk. br prasan 1st email tu pending

    r-5 : tu pantun tangkap muat namanya. main taram je

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar