Followers

Thursday, August 2, 2012

Giveaway : Saya Nak Kad Raya

klik SINI untuk join G.A


lama sangat mama lynn tak bersegmen. bila tengok segmen ni rasa WAJIB join jugak. lagi-lagi bila dah lama sangat tak dapat kad raya kan. zaman sekarang ni orang pakai tweeter, fb ngan sms je. tu blum kira whats up lah , bbm. jom tengok apakah yang perlu kita lakukan dalam G.A ni :

1. Follow blog miss z dan blog cik purple- letak header blog miss z, dan linkkan ke entri ini
2. Buat tajuk segmen  --> Giveaway : Saya Nak Kad Raya
3. Undi header miss z . Klik SINI (terpulang)
4. Sediakan pantun hari raya anda
5. Dah siap boleh la linkkan ke entri Ini.

Hadiah :
Top referral = 1 kad raya yang di buat daripada felt tajaan Cik Purple
Pemenang bertuah = 20 kad raya simple buatan miss z
Pemenang di pilih melalui cabutan undi :)
Tamat : 02/08/2012, jam 5 petang

ni pulak pantun dari mama lynn

berterawih lah kita di malam hari
dapat juga mengisi rohani
kalau cik purple dan cik z baik hati
hantarlah kad raya pada yang menanti

mudik ke hulu pergi beraya
menaiki sampan bersama yang tercinta
dah lama rasanya tak dapat kad raya
kalau dapat kali ni tersangatlah gembira

selamat hari raya
 maaf zahir batin
saya nak kad raya
lembut macam kain satin =)


p/s : bunyi macam klakar je kan. hehe ) nak jugak kad raya. boleh ?

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. makasi sebab sudi join :)

    kita nantikan siapa yang bertuah :)

    ReplyDelete
  2. cekidauuuttt siapa yang bertuah!!

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/peserta-bertuah-giveaway-saya-nak-kad.html

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar