Followers

Monday, August 27, 2012

detik berhari raya

sopan tak ??
me & my luvly husband .. menahan gelak

gambar-gambar lain
 
:: jalan-jalan raya betong,thailand ::

 bersama adik ipar (yusy), anak buah & sepupu en suami
mak lang & arissa
kereta abg ipar rosak on the way ke betong, kami sempat lagi bergambar
kat public phone je pun
bersama anak bujang kesayangan
depan bangkok bank =) 
anak-anak pun ambil kesempatan bergambar kenangan
di pekan betong, rombongan mama lynn
diana yang mula merengek
dah nak balik dah =)
lagi dan lagi ..tepi jalan
 


:: beraya lagi (raya ketiga) @ kupang,baling ::
 
kiri : mama lynn & arissa kanan : anak bujang kesayangan hati (zahir)
 
:: raya keempat @ ban pecah, tanjung piandang ::
 

mother in law 
arissa
pengalaman memancing (poyoss !!)
pose tepi pantai
buah hati a.k.a cinta hati =)

ban pecah , tanjung piandang
2 mama & 2 dara pingitan
 

p/s : antara gambar raya yang mama lynn dapat kongsikan buat tatapan semua. mama lynn dah cuba untuk enlarge gambar tapi x tau la kenapa 2 gambar je lepas. hehe kalau rasa kecil korang zoom sendiri la eh... mood raya ada lagi ni =)
 
## new updated by 29 ogos 2012 (baru sempat nak bercerita tentang gambar)

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

5 pesanan kasih sayang:

  1. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  2. happy je posing2!! hehe..selamat hari raya sis! :)

    ReplyDelete
  3. aimi : insya Allah =) cuba lapangkan diri utk join


    farisha : tu namanya addict pose .. heheh

    ReplyDelete
  4. RAYA SAKAN SMPAI KE THAILAND...BESTNYA...PUSING2

    ReplyDelete
  5. ummi norseha : jalan2 cuci mata je tp tu la syok sangat raya kali ni

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar