Followers

Tuesday, July 10, 2012

google translate - kamus web

cuba klik di gambar untuk pandangan yang lebih jelas


orang kata penggunaan ejen carian google ni sangat-sangat bermanfaat. kenapa dan mengapa ? baru-baru ni baru lah mama lynn perasan dengan kewujudan "google translate" ni. tu pun kawan sepejabat yang kenalkan.

pada sesiapa yang melayari laman web bahasa asing, agak-agak tak paham dengan bahasanya sila la bukak link "google translate" ni. hanya dengan beberapa ketika ianya dapat membuat carian dengan tepat sekali. orang kata google translate ni kamus elektronik atau kamus web.

senang bukan , so selepas ni jangan segan-segan nak semak perkataan yang korang tak paham maksudnya. sekurang-kurangnya adanya "google treanslate" , hidup kita pun jadi mudah.


p/s : jangan gelak kalau dah sekian lama baru sekarang mama lynn tahu tentang google translate ni.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. sy pun selalu guna google translate ni.. hihi

    ReplyDelete
  2. hehe sy ni la yg lambat tahu rupanya. hehe sgt la tertnggal =)

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar