Followers

Friday, July 13, 2012

gambar-gambar konvo cik fyza

seperti yang dijanjikan kali ni mama lynn nak kongsikan gambar-gambar di sekitar majlis konvokesyen adik mama lynn, filzah a.k.a fyza yang berlangsung pada 12 julai 2012 yang lepas bertempat di seri negeri, ayer keroh melaka. 2 hari berkampung di melaka yang sangat enjoy (haha ye la sangat). 


mama lynn & abah tercinta 

me =) pn aj a.k.a mama lynn

bersama kawan adikku, intan

congrats both of you, mona & fyza

fyza ngan mak abah

my lil sis, amik mood nak konvo

family pic

tukar plak, mama lynn lak enterprame

senyum happy

candid la sangat

tak dapat masuk dalam dewan, snap kat tv je la

lepas konvo, makan time @ masjid tanah



p/s : hari konvo tu sebenarnya sama ngan tarikh birthday mak mama lynn. kira hadiah hari jadi la jugak. mama lynn tak bagi adiah lagi cos tengah bulan. poket pun nan hadoo...


"happy birthday mak "

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

4 pesanan kasih sayang:

  1. tahniah pada adik mama...dan happy birthday to mak mama lynn...seronok benar nampak gaya muka adik tu..

    ReplyDelete
  2. hehe thanks awk. mahu dai tak happy. setelah 3 thn berhempas pulas , akhirnya grad jugak

    ReplyDelete
  3. tahniah utk adik lynn n happy belated bzday utk mak lynn :-)

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar