Followers

Wednesday, July 11, 2012

budak KUIM nak konvo


entri pendek je hari ni. mood nak blogging 2 hari ni kurang memuaskan. mungkin fokus terlebih kepada nak meraikan adik mama lynn yang akan attend konvo esok pagi.  ni pun mama lynn sedang berada di hotel seri malaysia, ayer keroh melaka.


penat-penat pun petang tadi sempat jugak pegi swimming. kalah perenang negara. eksen je lebih.. alang-alang kita bayar ,gunakan segala kemudahan yang ada. nak berjalan ke bandar melaka, mood malas pun melonjak-lonjak.


mujurla mama lynn bawak pas kerja sekali. dapat jugak diskaun. harga bilik family dari rm190 ,dapat la rm148. ni pun tambah extra tilam so total jadi rm190 balik. kira berbaloi la setanding denga kemudahan yang ada. 


esok kami akan berkampung ke seri negeri. untuk entri akan datang akan mama lynn akan cerita best atau tidak majlis konvokesyen KUIM. hehe =) mata ni da mula layu. tidur dulu la eh.

p/s : lupa lak, yang nak konvo tu adik mama lynn yang ke 3 bongsu FILZAH namanya. dia baru je berjaya menghabiskan diploma kaunseling di KUIM
♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. Assalamualaikum. Maaf nk tnya. Berapa harga kos diploma kaunseling di sana? Adakah diiktiraf mqa.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. Maaf nk tnya. Berapa harga kos diploma kaunseling di sana? Adakah diiktiraf mqa.

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar