Followers

Monday, June 11, 2012

UEFA Euro 2012



mama lynn bukan seorang wanita kaki bola, apa lagi sanggup berjaga di tengah malam sehingga lewat pagi untuk menonton perlawanan bola sepak. mama lynn perhatikan ramai blogger di luar sana yang membuat penulisan @ entri berkaitan EURO 2012. mulanya rasa tak perlu kot untuk mama lynn buat entri pasal EURO 2012 kerana mama lynn bukan seorang fanatik bola sepak + blogger di luar sana dah berikan info yang terbaik untuk kita ketahui.

TAPI ........ untuk support kawan2 blogger yang minat bola, mama lynn buat juga sedikit research tentang EURO 2012. sekurang-kurangnya ada jugak ilmu di dada. tak la zero knowledge terus. pagi ni sempat google EURO 2012. apa yang keluar adalah web2 yang ada entri tentang jadual perlawanan, lokasi stadium dan berita-berita terkini tentang EURO 2012.


di sini mama lynn nak nak kongsikan butiran pertandingan dan statistik pertandingan  :


dan ini pula, jadual perlawanan EURO 2012



untuk tempoh "8 Jun 2012 sehingga 1 Julai 2012" perhatian dunia akan tertumpu pada EURO 2012. cuma satu nasihat mama lynn jangan kerana kita terlalu addict dengan bola sehingga menyebabkan prestasi kerja kita menurun. untuk semua peminat EURO 2012, semoga pasukan yang anda pilih akan berjaya ke FINAL kelak.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. sy pun xminat bola tp kalu start awal tu tgk gak.. kalu pagi2 buta tu x la.. hihii

    ReplyDelete
  2. sy ni mmg jenis x minat langsung. klu malaysia main layan la jugak.. hehe

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar