Followers

Thursday, June 28, 2012

Segmen:Bloglist Julai Pecinta Pink

sila klik SINI untuk bersegmen

segmen menarik untuk mama lynn support dan turut serta. untuk segala syarat penyertaan boleh la singgah ke blog Nor Aidatul Akmar .


ada soalan yang perlu mama lynn jawab.

Apakah Blog pilihan korang?
blog pilihan mama lynn adalah blog "intan berlian" .


Tarikh tutup segmen:30 Jun 2012 iaitu tepat jam 2 petang
( ada masa lagi ni  !!!)


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

11 pesanan kasih sayang:

  1. selamat bersegmen..

    aik,nama blog saya.. huhuu.. malu plak.. (^_^)

    btw, thanks sbb selalu singgah blog saya.. :-)

    ReplyDelete
  2. intan : hehee sebab awk pun rajin singgah sini jugak. dapat inspirasi utk make over blog pun bila tgk blog awk. cantik

    ReplyDelete
  3. Salam..Thanz sesangat sebab join segmen saya.saya ad wat pengumuman dekat sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/pengumumanpeserta-bertuah-segmen.html Tengok-tengok kalau awk yang bertuah,,hikhik..(^_^)jmput juga blogwalking peserta bloglist ye:)

    ReplyDelete
  4. dari segmen yang sama jemput ke blog dieya ya
    follow kamu juga

    http://www.dieyaworld.com/2012/06/28-segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  5. pencinta pink : okey ke sana jap lagi. maaf x sempat nak blog walking lately ni. tp akan jugak di jejak.

    cioccolato world : bw ke sana jugak. thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  6. salam kenal, dari segmen yang sama.raihan blogwalking sini. jemput ke blog klu berkesempatan.

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  7. niera dah follow sini :)
    btw,cantiknya blog awak !
    niera dtg dari segmen sama..
    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  8. menarik blog awak :)
    http://waziqahlife.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  9. im here,blogwalking dari segmen sama .. jom ke blog michelle ^___^
    dah follow awak. nice blog,kept blogging :)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  10. michelle hopell : thanks =) , akan membalas kunjungan

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar