Followers

Monday, June 11, 2012

rupa kek birthday abah

sabtu lepas mama lynn sempat singgah ke FB kak noormie . mujur juga kek yang mama lynn tempah untuk birthday abah mama lynn 23.5.2012 aritu kak noormie ada uploadkan. baru la dapat tengok hasil kerja tangan kak noormie. pada sesiapa yang tak tahu kisah "malang tidak berbau" , boleh baca di ENTRI ini.

pada sesiapa yang nak tempah kek tapi tak tahu di mana patut anda rujuk boleh la singgah ke page FB kak noormie "Noormie Eryn" . jaminan korang pasti berpuas hati dengan hasil kerja tangan beliau.


*


**


***





♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

6 pesanan kasih sayang:

  1. cantiknyer kek tu...mesti rasa pun sedap kan :))

    ReplyDelete
  2. diari farisha : sangat cantik kan...

    kancil 8349 : at least dpt gak tgk even x sempat nak tunjuk kat family rupa asal kek masa hari kejadian

    intan : hehe simpan gambar ni utk kenangan =)

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar