Followers

Monday, June 18, 2012

kek buatan tangan





p/s : tengok pada rupa macam tak menarik, tapi bila dah rasa mesti korang nak lagi.

mood : makin suka ke dapur
♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

14 pesanan kasih sayang:

  1. chocalate moist ker tue??mintak sikit...

    yumy2 nmpak sedap

    ReplyDelete
  2. kek coklat ker kak...walaupun rupamu xindah janji enak dimakan hehe...semalam wani buat juga kek coklat tp xsempat nk buat entry lg hihihi

    ReplyDelete
  3. selalu macam tu kalau kita buat kek sendiri.. :)

    ReplyDelete
  4. macam sedap je.Dba suka kek coklat basah macam tu :)

    ReplyDelete
  5. rupa xpnting.. yg penting rasa dia ;)

    ReplyDelete
  6. nis : memang sedap pun (haha mood prasanx boleh blah ni)
    fazi isma : lapar ke.. hehe jemput makan
    love pink : nak bagi jugak rasa tapi tak tercapai lak tgn nak hulur
    wanieys : nnt tunjuk la kat entri eh.. info kat akak klu da tulis entri tu. mesti lawa kek tu
    farisha : resepi dia senang je. klu pening2 nak sukat beli je yang ready made. tinggal kukus dan buat moist je
    siti : nampak macam tak menarik je kan, tp klu tgk org len buat ok jer
    zie : thanks.. hehe nak try buat kek lain lak pasni
    dba : sedap sgt.. sampai berebut nak makan
    intan : semestinya =)

    ** ada kawan kata ni dodol ke ke.. alahai sedihnya dengar

    ReplyDelete
  7. kek coklat moist..my favorite..time raya ja selalu buat..hehe...mmg sedapp..

    ReplyDelete
  8. permata biru : sy suka makan jugak tp tak la terlalu minat
    kancil 8349 : yup sedap
    rokiah wandah : nak ker ?? da abis la =)

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar