Followers

Thursday, June 14, 2012

jawapan segmen : teka filem 1

segmen : teka filem 1 dah pun melabuhkan tirainya. seperti yang dijanjikan mama lynn nak buat special entri untuk pemenang . even hanya ada 2 penyertaan , mama lynn tak nak la batalkan segmen ni. ape pun buat yang masih tertanya-tanya tentang segmen: teka filem boleh singgah di link INI .

tahniah buat akma danira yang berjaya meneka dengan tepat tajuk filem tersebut.

Cloudy With A Chance Of Meatballs


akma danira, mama lynn dah sedia follow blog kamu tau. sebagai sokongan kepada rakan blogger. ni buktinya :


sekarang nak review lak tentang blog akma danira ni. jujur mama lynn suka sangat tengok tatarias blog akma. simple and nice. apa yang menarik lagi beliau adalah seorang blogger yang support habis kawan2 blogger. banyak jugak segmen dan GA yang disertainya. yang pasti bila belek2 ada jugak segmen yang sama mama lynn join sekali.

pada semua, lepas ni boleh la singgah ke blog beliau. moga ikatan kita sesama blogger kan lebih erat selepas ini. insya Allah.


 
p/s : mama lynn dah rasa macam ayat2 motivater la pulak =). ape pun tunggu segmen: teka filem 2 di masa akan datang. semoga selepas ni makin ramai yang sertai dan bagi support .

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

4 pesanan kasih sayang:

  1. baru sempat nk bw... x sempat nak join segmen mama lynn yg ni pulak..hihi

    ReplyDelete
  2. jom join segmen http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-sha-nak-edit-gambar-awak.html

    ReplyDelete
  3. heeee. tq mama lynn .
    ada ciri-ciri motivater lah :D

    ReplyDelete
  4. mummy greenyhouse : xpe, next time boleh join lg cos segmen ni akan jd segmen bulanan sy =). tunggu tau

    mrs budubilis : nnt akak g sana k =) thanks invite

    akma danira : =) suka tak, hope byk kawan baru awk singgah nnt

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar