Followers

Monday, June 4, 2012

i-city, kali ke ??

bila orang jauh datang ke negeri selangor tempat yang diorang akan request untuk pergi mesti i-city, shah alam. kira wajib ada dalam wish list untuk berjalan. malam tadi mama lynn sempat menghabiskan masa bersama dengan family paksu ali a.k.a paksu en suami di i-city . 

family paksu ekceli attend majlis perkahwinan di setiawangsa dari sabtu lepas. dah kebetulan datang jauh-jauh dari kulim, diorang datang tidur semalam di rumah mama lynn. masing2 teringin nak ke i-city so  mama lynn penuhi jugak impian diorang. kalau ikutkan diri sendiri dah lebih 3 - 4 kali mama lynn ke sana. dan setiap kali pergi mesti ada sahaja perubahan baru.

sempat jugak mama lynn tumpang posing sekali + dapat lak geng yang suka bergambar (sepupu en suami ni). memang diri ni addict sangat kot ngan gambar. even tak di cuci sekurang-kurangnya dapat jugak di kenang.


jom intai apa yang menarik.


 
dah ada en dino rupanya

 nana & fatin 

bergambar kenangan ngan maksu dan anak-anak

amik gambar sendiri (haha jangan marah)

suka view kat sini

alalala tomey nya saya ..prasan

me & maksu

gambar agak blur....tapi tetap suka

new

suka tengok bunga matahari ni

wahhh menarik kan (dah macam dalam story book lak)

paksu & family

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. i-city belakang rumah saya je!jln kaki dah sampai :p
    tp saya pun lama tak pegi..dulu baru bukak, 1st time pegi dah terpegun.sekali lagi pegi, lagi terpegun..kejap je dah berubah..huhu.. skg dah ade dino pulak??wahh..harus pegi lagi ni! (lagi dekat tempat tu, lagi jarang pegi.. :p)

    ReplyDelete
  2. haha tau xpe. boleh je g lagi skali + umh dekat jln kaki tak yah la byr parking rm10. hehehe lain dah skrang ni . paling best tengok ada cycling train utk 2 org naik. ramai gler org beratur

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar