Followers

Thursday, June 28, 2012

hoore ! hoore !




baru kesempatan menonton filem hoorey! hoorey!. mama lynn bukan nak review tentang filem ini tetapi sekadar ingin berkongsi pandangan. filem muzikal ini dedikasikan kepada Allahyarham sudirman bin hj arsyad.

filem wajib tonton penggemar filem melayu kerana bukan sekadar tarikan muzikal yang ditampilkan malah jalan cerita sedikit sebanyak menyentuh hati dan memberi pengajaran kepada kita. lagu-lagu yang dimainkan membuai ingatan kita pada era kegemilangan arwah sudirman.

mama lynn sangat tertarik dengan watak nurul aiman yang sangat bersahaja. terdetik juga di hati ini, alangkah bagusnya jika tiada gadis melayu yang sengaja control ayu dihadapan lelaki. watak nurul aiman tidak perlu cantik setiap masa, yang dizahirkan adalah peribadi diri seorang gadis melayu. rasa touching bila tengok keazaman nurul aiman untuk bergelar ratu idola.

dari 5 bintang, mama lynn bagi 4 bintang =)

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

7 pesanan kasih sayang:

  1. wani baru tengok malam semalam hihihi

    ReplyDelete
  2. a'aa tgk iklan cite ni cam best gak.. :-)

    ReplyDelete
  3. wani & intan : sy tgk cerita ni 2kali. smpaijatuh cinta kejap ngan akim . ape pun, rugi jugak klu tak tengok.

    ReplyDelete
  4. tak tengok pun..tapi baca dalam paper jalan citer bagus cuma tak dapat sambutan jer

    ReplyDelete
  5. dah tgk blog ni :D saya kasi 3.5 bintang,,hehe

    ReplyDelete
  6. adyna : mungkin banyak sgt lambakan filem melayu dalam satu masa membuatkan filem ni kurang mendapat sambutan

    trah zain : =) layan jugak kan

    ReplyDelete
  7. Thаnκs for yοuг marvelοus ρosting!

    Ӏ quite еnϳоуed геаԁing it, you
    could be a great author. І ωill maκe ѕuге
    tο boοkmark уouг blog and mаy comе back latег on.
    I want to encοurаgе оne to continue yоur great job, havе a nіce afternoοn!


    Нerе іs my wеb sіte; Same Day Payday Loans

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar