Followers

Tuesday, June 12, 2012

Hari Ini Dalam Sejarah "Awal"

gambar : dari hp sendiri =)

awal pagi dah kena bangun. kali ni memang superb awal. kebetulan mak mama lynn kena kerja di HKL untuk 3 hari ni. more too training untuk tambah knowledge + belajar management HKL macam mana di wad CSSD. haha korang paham tak mama lynn cakap ni. kalau tak paham abaikan je.

mama lynn kunci jam pukul 5 pagi tapi pukul 4.37 pagi mak mama lynn da kejutkan. terpisat-pisat jugak la nak bangun + diri ini mengantuk lagi. alahai , mak kena smpai HTAR pukul 6 pagi hari ni. gagahkan diri jugak ke bilik air, mandi then bersiap ala kadar. urmm solat subuh sure la kat opis, macam selalu.

pukul 5.30 pagi da smpai HTAR. mama lynn nak tercangak kat mana plak ni pagi2 ni. perut lak cam berlagu keroncong minta di isi. haii tak penah2 lapar time macam ni. boleh la habiskan masa kejap. mujur juga kat federal highway tu ada kfc. boleh la abiskan masa kejap sementara tunggu nak g opis. tak nak la sampai opis extra awal. selalu 45 minit awal kira okeyh la, ni sejam 30 minit awal. bekpes apa yang menarik kat kfc ni ha.. a.m riser pun ok jugak. rm 5.10, ehhh baru prasan dak kaunter tu tak pulangkan baki rm 0.10 . urmmm kira halal lah.

dah siap makan jam masih baru pukul 6 pagi, agghhh tak boleh jadi ni. nak tunggu apa lama2 kat kfc ni. better gerak g opis. thumb print tadi pukul 6.10 pagi. wahhh terbaik. "hari ini dalam sejarah" kot. tak penah2 awal. ishh nak kena sambung tido balik lepas subuh ni. masuk keje kul 7.30 pagi. awal sangat lagi ni.


mood : saya x cukup rehat la !!

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

8 pesanan kasih sayang:

  1. hehe...ok lah tu..bila lg nk cipta sejarah...hihi

    ReplyDelete
  2. Kalau bgun awal perut mulalh mintak mkn awallll.... hukhuk dapnya...

    ReplyDelete
  3. dalca : hik hik , sukanya. utk 3 hari ni rutin mcm tu la. utk ibu tercinta x kisah la kena bangun awal pun. hehe td sempat la lelapkan diri 30 min =)

    ReplyDelete
  4. wah awal tu.. patutlah mamalynn pun awai je jenguk blog sy.. hihii

    ReplyDelete
  5. intan : awal kan bw ari ni... sebelum mula kerja, ni la kerja saya

    ReplyDelete
  6. zie : tahu xpe... pagi2 da isi perut. tp ok la gak skrg x lapar. ley perform

    ReplyDelete
  7. cp : mak sy... ekceli mak sy keje as nurse kat HTAR klang, so 3 hari ni dia kena g HKL utk praktikal keje kat sana ... bljr k cara HKL manage lak

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar