Followers

Wednesday, June 27, 2012

GIVE AWAY DOMAIN | FIRST! - Seconds Years Aniversary

klik SINI untuk join segmen

dah lama x bersegmen, terjumpa pula segmen ni di blog aida omar . memandangkan syarat yang diberikan oleh en kazen pun senang , rasa cepat2 jugak nak menyertakan diri ni.


jom kita tgk syarat2 bersegmen :

1. Buat satu entry mengenai GA ini dan linkkan ke entry GA beliau dan harus ada banner yang smart tu.
2. Nak follow blog/facebook pun boleh tak nak pun boleh.
3. Dah siap tinggalkan je link entry korang dalam ruangan komen entry GA beliau. 


p/s : kredit untuk aida omar =)


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

6 pesanan kasih sayang:

  1. maaf kak, rasanya dah tutup lah kak GA nie.. 22 Jun hari tu.. esok pengumuman pememangnya.. tapi tak tahula kot atas budi bicara owner GA tu.. apa2 pun kak thankz tau sudi join GA blogger nie.. Nanti kalau ada GA aida tag akak :)

    ReplyDelete
  2. alahai , ye ke aida.. akak salah tgk tarikh la ni ye. xpe la utk pemenang tahniah la diucapkan. okeyh aida, akak lg suka segmen r GA yg mudah

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar