Followers

Thursday, June 7, 2012

dapat panggilan SPA

nak kena study ni.
berbelah bagi hati ni. tapi bila peluang datang bergolek depan mata tak kan nak di tolak pulak. urmmmm jauhnya nak kena travel untuk exam. hope en suami available untuk temankan + inilah peluang untuk kerja dekat ngan suami. alhamdulillah rezeki mama lynn dipanggil oleh SPA setelah bertahun-tahun mencuba. even baru diperingkat exam dah rasa happy. 23.6.2012 tarikh exam bg memasuki skim perkhidmatan penolong akauntan gred W27.

ya Allah, berikah hamba Mu ini petunjuk. tak mahu lepaskan peluang ni even diri sendiri tak tahu paper yang bakal diambil tu mudah atau sukar.

p/s : doakan mama lynn eh

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

14 pesanan kasih sayang:

  1. betul tu. peluang tak datang selalu..
    good luck mama lynn :)

    ReplyDelete
  2. tahniah sbb dpt pgilan exam..mmg kena study btul2..Farisha pun dpt exam pgawai kastam tapi gagal la plak..hehe..kiraan susah bebeno..

    ReplyDelete
  3. Tahniahh... Rezeki tu.. mudahan berjaya kelak...

    ReplyDelete
  4. deqla manjew : alah... tu br gred pen pegawai, nak jd pegawai kena ada degree pulak la

    sukagelak : thanks.. jika tiada halangan , mesti pergi pny

    dairi farisha : yupp tgh pikir nk study ape cos cam pening lak paper dia

    zie : thanks .. doakan saya eh

    ReplyDelete
  5. wah..tahniah...aminn moga ALLAH bgi jalan terbaik!!

    p/s:sory x jenguk blog ni..sibuk exam..

    ReplyDelete
  6. Salam.

    All the best! Best la dapat spa.

    ReplyDelete
  7. mak dara: thank kak.. risau ni nak kena study betul2. sy xnk terlalu mengharap

    dalca: xpe.. ape pun gud luck utk exam. semoga berjaya hendaknya.

    cp: lagi best klu dapat masuk interview kan. thanks dear

    dba dealova : amin. usaha tangga kejayaan

    ReplyDelete
  8. wahhh besttt tahniah..moge diperudahkan..gud luk :p

    ReplyDelete
  9. tahniah.. semoga berjaya n hope ada rezeki keje dkt + duduk dgn suami :-)

    ReplyDelete
  10. intan : thanks intan.. moga Allah mdengar doa diri ni

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar