Followers

Wednesday, June 13, 2012

cash out nuffnang vs heartbeat

bila la nak cash out nuffnang mama lynn tu. alahai... sikit nya RM yang ada, still tak boleh nak cash out.

boleh tak nak promo sikit

"BUAT BLOGGER ATAU READERS YANG TERSAYANG, ada masa terluang tu sila2 la klik link iklan nuffnang tu, sambil cuci mata  @ bershopping dapat jugak bantu mama lynn jana pendapatan. boleh kan "

ehhh da ada akaun HB (heartbeat) la,

"BUAT SEMUA BLOGGER ATAU READERS YANG TERSAYANG, ada masa terluang tu jangan lupa jugak klik link heartbeat tu. banyak goodiest menarik di sana"

blogging ni boleh buat duit ker ?
terbukti ya tapi buat diri ni masih belum lagi cos tak cukup lagi untuk cash out duit yang ada dalam akaun nuff nang tu. so apa lagi, jom sama-sama bantu membantu. + cuba tengok kat atas dan side bar, mama lynn ada letak link both nuffnang & heartbeat.

kredit untuk Lyssa Faizureen yang sediakan tutorial HB tu =)
- "sayang u alls "

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

12 pesanan kasih sayang:

  1. saya dah tolong mama lynn klik :-)

    ReplyDelete
  2. adylia : thanks, klik selalu pun xpe

    intan : =) how sweet .. thanks tau

    ReplyDelete
  3. hihihi...lawak la mama lynn siap buat announce lg...hehehe...wani klik yer..:))

    ReplyDelete
  4. waniey : jgn gelak... cuma lama sgt ni mama lynn tunggu =(

    ReplyDelete
  5. salam kenal...

    sampai maso kalo ado rezeki insyallah boleh la cash out kan...amin...:)

    ReplyDelete
  6. sally yatiey : thanks dear.... =)

    ReplyDelete
  7. papa mifz : salam perkenalan. amin, moga ada rezeki saya

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar