Followers

Tuesday, June 26, 2012

aida omar, saya suka sangat

jutaan terima kasih buat aida omar yang da buat blog mama lynn kelihatan super awesome. sangat2 berpuas hati. wahhh bahagianya diri ni =).

buat semua kawan2 blogger yang memerlukan bantuan untuk make over blog bolehlah hubungi cik aida omar untuk bantuan. jujur suka ngan header baru yang da lama jadi idaman tu . dah lama nantikan nak ada blog macam ni =) senyum x abis lagi ni.


entri pendek : penghargaan buat si tukang design

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

3 pesanan kasih sayang:

  1. Alhamdulillah siap jugak akhirnya sis.. hehe. lama dah kot sis tunggu. Maaf ea sis.. sungguh puas hati bila sis kata sis suka :) selamat berblogging sis ^^

    ReplyDelete
  2. nur za : thanks ....

    aida : ape pun hasil kerja awk mmg akak suka sgt2... =) puas hati 115 % . lama xpe janji hasilnya bagus. nnt jgn lupa contact akak k =)

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar