Followers

Thursday, May 24, 2012

VERSUS terbaik






mama lynn sendiri tak berapa ingat program hiburan VERSUS ni dah sampai minggu ke berapa. tapi boleh dikatakan tiap2 minggu mama lynn comfirm akan tonton konsert VERSUS yang diadakan secara langsung tu 'till habis. sangat awesome dan menarik hati ni.

lately ni mama lynn kurang minat tengok rancangan berbentuk hiburan tapi bila ada VERSUS jadi addict pulak. lain dari yang lain. itu konklusi yang mama lynn boleh buat.

pertempuran 5 band yang cukup meletop.  HUJAN, SOFARZ, GO GERILA! (gabungan aizat & band dan amir jahari) ,  BLACK & PARALLAX  (gabungan black mentor & meet uncle hussin) dan SIXTH SENSE.

tiap2 minggu mesti menampilkan konsep yang berbeza. dalam konsert sebelum ni dah ada konsep sudirman,  alleycats,  ratu (lagu2 penyanyi perempuan), lagu 90 an, last week tukar2 lagu sesama band dan dis week lagu2 rock kapak. serious tak sabar nak tengok. bak kata loque, dia mencari band yang boleh merosakkan lagu di mana lari dari lagu asal. itu yang buat VERSUS sangat gempak. paling best setiap minggu akan ada battle untuk mencari juara mingguan.

entri ni mama lynn peram lama jugak sebelum di tulis. entri wajib tulis, even VERSUS dah berminggu-minggu di siarkan di saluran tv9 @ 119 . buat kawan2 blogger semua jom tengok konsert VERSUS esok. konsert VERSUS bersiaran setiap hari jumaat jam 9.30 malam.  

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

4 pesanan kasih sayang:

  1. best ke versus?
    tak pernah tengok ..

    ReplyDelete
  2. intan: try la tengok, x tahu pendapat org lain tp sy sgt suka

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar