Followers

Thursday, May 31, 2012

"Tolong Review Blog Saya" By Ieqa Halim .

klik SINI untuk join segmen

another segmen yang menarik untuk mama lynn turut serta. menarik je bila orang review blog kita kan. bahagia je rasa nak review blog ieqa. boleh ?? rasa nak grab lagi peluang ni + boleh gak tambah follower. baru mama lynn realize bila tak rajin bersegmen , jarang2 kawan2 blogger nak singgah sini. jom bersegmen ;)

new hupdated : mama lynn da tersalah paham jugak, ingatkan ieqa yang review blog mama lynn. hehe sabau je la.

okeyh pada pandangan mata 4 mama lynn ieqa adalah seorang blogger yang pandai je berkarya dengan caranya tersendiri. mama lynn suka tengok header bloq ieqa + theme color tu pun awesome jugak.

mama lynn tak nampak sebarang kekurangan dalam blog ieqa + siapa la mama lynn nak mengkritik. mama lynn harap ieqa akan lebih kuat dalam blogging. pedulikan kata-kata orang yang tak suka. mungkin mereka tak paham dunia blogger ni bagaimana kan. chaiyok !!

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

4 pesanan kasih sayang:

  1. hai mama lyn ! thanx join segmen ieqa ye . tapi mama lyn tak review blog ieqa pun , wuuu sedihh :'(

    ReplyDelete
  2. ieqa : sori smlm bz sgt ngan keje... ari ni mama lynn review k

    ReplyDelete
  3. thanx mama lynn ! sanggup update balik . thanx sgt , terharu ni :')

    ReplyDelete
  4. ieqa : jgn touching sgt.. lgpun mama lynn yg x prasan. hehe okeyh tak ?

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar