Followers

Thursday, May 24, 2012

selamat hari guru & selamat hari ibu

rabu, 23.5.2012.
boleh plak tahun ni mama lynn lapangkan diri ke tadika dzul iman. itu pun atas desakan kakak mama lynn yang nak di temani untuk ke " majlis sambutan hari ibu & hari guru "  di tadika anak buah mama lynn, muhammad aqeel azraei. nak tunggu turn anak sendiri ntah kan bila peluang tu datang,  ke tadika anak buah pun orait jugak.

seronok tengok telatah kanak-kanak. ada yang hyper dan aktif. riuh rendah tadika dzul iman dengna gelak tawa dan kebisingan kanak-kanak tu. seronok tengok ibu-ibu dihargai oleh anak-anak. sangat la berangan bila mama lynn ada anak sendiri kelak , dapat buat macam tu jugak. siap anak-anak kena cari ibu masing-masing untuk dipakaikan sticker yang tertulis "you are my sweetheart". feeling touching kan.

aqeel dapat hadiah sempena pertandingan mewarna bagi pelajar berusia 5 tahun. satu pencapaian yang agak baik untuknya. mahu ibu aqeel tersenyum gembira. mama dia ni pun tumpang happy, melihat perkembangan aqeel di awal usia 5 tahun ni sangat menyeronokkan.

jom kita tengok sedikit gambar yang sempat mama lynn rakamkan .


no 2 , tahniah aqeel

percubaan yang baik

menu-menu menarik
i love ibu  - by aqeel azraei

aqeel & ibu tersayang

aqeel & mama tersayang

"tengok ....ni yang aqeel tulis "
 

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

3 pesanan kasih sayang:

  1. alaaaaa sweetnya lukisan " i love ibu" tuuuuuu ;)

    ReplyDelete
  2. bertuah jadi seorang ibu dan seorang guru :)

    ReplyDelete
  3. mak dara : tau xpe... hehe anak ibu

    hans : rugi la hans jadi lelaki.. takpe ada kelebihan utk hans jugak

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar