Followers

Thursday, May 31, 2012

" SEGMEN : DESCRIBE YOUR HEADER".

klik SINI untuk bersegmen


tadda.. ni dia header simple mama lynn

*

**

***

another segmen yang best, lama jugak xde segmen macam ni. mama lynn suka hati jugak nak bersegmen sambil bercerita. ape pun jom tengok syarat2 segmen ni.


cara penyertaan:
  1. Buat satu entry " SEGMEN : DESCRIBE YOUR HEADER". Letak header saya di atas tu di dalam entry anda dan link kan ke entry ni.
  2. Anda diwajibkan letak header comel korang tu dan explain kan about your header tu tak lebih dari 150 patah perkataan. Ehhh...cam nak buat karangan B.M plak!
  3. Tag 2 rakan blogger,make sure mereka tahu : )
  4. LAST.. link kan entry anda di komen entry arifah zunika di sini sahaja oke? kat tempat lain, kena reject : )
" header mama lynn ni baru je mama lynn buat semalam, sengaja tukar header baru cos dah bosan tengok yang lama. header ni sangat simple, melambangkan diri mama lynn jugak yang biasa-biasa je dalam hidup. header ni mengajak kawan2 blogger untuk stay singgah bersantai di blog mama lynn" LEBIH KURANG MACAM TU LA..

mama lynn nak tag :


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

5 pesanan kasih sayang:

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar