Followers

Monday, May 28, 2012

saya mahu kurus

tajuk entri yang sangat mencabar

"saya mahu kurus"

macam ada sesuatu yang mencabar diri ni untuk turunkan badan yang bagai di pam-pam ni. serious da gemuk terlampau bila baju korporat pun dah nampak sendat. weyyy tak nak la orang kata mama lynn nangka busuk. ishh risau.

boleh tak kawan2 blogger bagi suggestion menu untuk mama lynn amalkan sehari-hari. hope sangat2 ada yang sudi bagi pandangan. kena set up dalam mind, kena jaga kesihatan... takut gak nak g check kolestrol. buat masa ni alhamdulillah tiada penyakit yang datang cuma kalau kolestrol tu x sure lagi la . isshh risau sangat ni.

jangan lupa halluu2 komen k. kali ni mama lynn perlukan bantuan semua.

menu yang patut di elak

*

**

***
jujur memang sedap, baru je makan last week (sempat amik gambar lagi) tapi rasanya ni bukan menu sihat

baru beli je semalam kat tesco, kulim... tp mama lynn memang tak sentuh langsung. kurang minat


p/s : akan updated ngan entri balik kampung latter ;)
♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

3 pesanan kasih sayang:

  1. alamakkkk sy pun xtau bab2 ni.. tp blh g try usha blog ni.. :-)

    http://diaridietkutu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Wahhh,kalo saya bantai jak suma makanan tu..cuma makan tym siang jak.malam ndalah,kena makan yg jenis rebus jak.kalo makan yg berminyak tym malam memang lari diet

    ReplyDelete
  3. intan : tq utk info, nanti sy ke sana. kena tekad kali ni. x nak la diet sekerat jalan

    cik adieb : tq utk info, haha bab kena pantang mkn tu kena struggle kan. hehe boleh je layan lauk rebus. sedap kan klu dapat mee sizzling..

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar