Followers

Monday, May 14, 2012

Saguhati Kepada Peserta :)

tengok tajuk entri dah boleh tahu dah kan , mama lynn tak menang GA yang dianjurkan oleh eyryn. jom tgk sini tapi mama lynn dapat jugak adiah saguhati. urmmm apekah adiahnya itu ?

*

**

***

voucher contact lens


bukti penyertaan mama lynn

untuk lebih jelas klik gambar (no 51)
tak jadi pemenang utama pun takpe. mama lynn sekadar nak support kawan2 blogger. ape pun tak pasti bila nak guna voucher ni. maklum sahaja mama lynn dah lama tak pakai contact lens ni. selesa ber"kacamata". kalau ada lens yang mama lynn berkenan , mesti la nak shopping jugak. jimat pun jimat. ape pun thanks utk pemilik blog eyryn bercerita yang rajin buat segmen.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

5 pesanan kasih sayang:

  1. sam2 awk.... happy je dpt voucher

    ReplyDelete
  2. tahniah mama, at least dapat jugak kan. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah mama lynn..

    jemputlah join ga saye plak..mana tau ade rezeki n tuah mama lynn lagi.. www.akmarwati.com

    ReplyDelete
  4. atiqah : tau xpe... rezeki ni

    akmafaizal : insya Allah, akan ke sana nnt

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar