Followers

Tuesday, May 22, 2012

Penghargaan Buat Pengunjung Blog - top commentator

hari ni sempat tambah widget baru di blog kesayangan mama lynn ni. mama lynn rasa ini adalah widget yang patut dimiliki oleh semua blogger. pendapat kawan2 blogger lain bagaimana pula.

bukan sekadar paparan berapa banyak komen yang kawan-kawan blogger berikan di blog kita semata-mata. kelebihan @ kredit kepada pengomen bila link blog mereka berada di situ then kawan-kawan blogger lain akan blog walking ke blog mereka pulak.

itu sekadar pendapat dari mama lynn. untuk intan berlian, thanks kerana sentiasa sudi singgah di blog mama lynn ni. ternyata walaupun komen terbanyak dari seseorang blogger tidaklah tinggi seperti di laman blog lain, mama lynn lynn tetap menghargainya.

SUMBER untuk korang tambah widget menarik ni. jom guna.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

7 pesanan kasih sayang:

  1. tahniah kpd yang aktif mengomen. Satu komen diberi, seulas senyuman terukir.... bayangkan kalau banyak komen pasti banyak senyuman terukir... hehe

    ReplyDelete
  2. betul tu... sekurang2 nya ada yg sudi singgah. tu lebih menceriakan hari ni

    ReplyDelete
  3. kasutblinkblink : tahniah utk intan eh .. hehe tq

    ReplyDelete
  4. aik... biar betoi.. nama saya ke tu..hihiii

    alaaa mama lynn pun selalu dtg blog saya.. so, haruslah saya singgah sini jugak kan... sama2 baca cite masing2..hihii

    ReplyDelete
  5. intan : betul lah tu.. hehe ape pun seronok dapat kenal ngan awk. kawan blogger pun best jugak kan .

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar