Followers

Friday, June 1, 2012

Pemenang Segmen Bloglist June - by Dalca

klik SINI untuk singgah

cuba tengok link blog siapa yang dapat no 5 tu


baru je semalam bersegmen , hari ni dah tahu siapa yang menang. pagi2 ni bila bukak blog terpandang pesanan msg yang ditinggalkan di c-box. "jom tengok siapa pemenang bloglist dalca,cepat-cepaat!! ". semangat mama lynn nak pergi tengok.

rezeki kot, akhirnya even tak menang no1, dapat no 5 pun jadi la.. dapat jugak 60% high priority dari en dalca . ape pun thanks a lot untuk segmen yang best ni. sekurang-kurangnya mama lynn dapat jugak tambah ilmu sikit untuk soalan ketiga tu. alhamdulillah.

3)Soalan Ilmiah : Siapakah wanita yang tidak mempunyai haid dan nifas?
So jawapannya adalah Fatimah Az-Zahra yakni puteri Nabi Muhammad SAW..Isteri kepada Saidina Ali..Ada riwayat yang menyatakan Fatimah Az-Zahra tidak pernah mempunyai haid dan nifas sepanjang hidupnya...ALLAH MAHA KUASA...Subhanallah...  (copy paste dari jawapan en dalca)
 
 
 
untuk semua pemenang tahniah mama lynn ucapkan. juga untuk diri ni.. wahhh sangat bahagia ;)

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. tahniah!!!rezeki manusia hanya ALLAH yg tahu..hehe

    ReplyDelete
  2. hehe tau xpe ;) . ape pun thanks buat segmen ni

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar