Followers

Wednesday, May 16, 2012

pemenang : "mama lynn 1st giveaway"

jom tengok peserta GA
seperti yang mama lynn janjikan. mama lynn dah pun pilih 3 blogger bertuah bagi memenangi "mama lynn 1st giveaway" ni. untuk memberi keadilan mama lynn telah pun buat cabutan bertuah.

jom tengok pemenang "mama lynn 1st giveaway"
dalam proses melipat kertas undi

semua kertas cabutan dah berada dalam balang. tak sabar nak tengok pemenang

pemenang tempat ke 3 : top up rm 3, peserta no 32

pemenang tempat ke 2 : top up rm 5 , peserta no 9

pemenang utama : top up rm 10, peserta no 44


tahniah buat ketiga2 blogger. mohon kalian email butiran peribadi kepada mama lynn @ aj_amersayang@yahoo.com . kredit percuma tersebut akan dikreditkan kepada pemenang pada 23.5.2012. kepada pemenang yang gagal menghantar keterangan peribadi sebelum 20.5.2012 akan digantikan dengan pemenang lain. harap maklum.

buat yang tidak bertuah insya Allah ada rezeki mama lynn akan buat GA lagi. tunggu !!!! ape pun terima kasih banyak2 buat semua yang sudi memeriahkan GA ni.

salam sayang buat semua peserta "mama lynn 1st giveaway"

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

19 pesanan kasih sayang:

  1. Tak ade rezeki kali ni.. Insya Allah akan dtg! hehehe ^_^

    ReplyDelete
  2. norliza : xpe next time mama lynn buat GA lagi join k. mana tahu rezeki awk latter

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah...da juga rezeki nur...

    thanks..nur dah send detail...
    check email taw..hehe

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah ada rezeki kali ni :)

    ReplyDelete
  5. nur & akma : tahniah... nak minta korang tlg hubungi pemenang ke3 boleh tak. tak boleh nak loading blog dia. tak tau nape. tlg mama lynn eh

    beiby : next time minta2 rezeki awk pulak

    ReplyDelete
  6. nur & akma : tahniah... nak minta korang tlg hubungi pemenang ke3 boleh tak. tak boleh nak loading blog dia. tak tau nape. tlg mama lynn eh

    beiby : next time minta2 rezeki awk pulak

    ReplyDelete
  7. nursyahiera : pada yg belum menang insya Allah rezeki kamu latter ;)

    ReplyDelete
  8. ok mama lynn
    kejap akma tlg g tahu diaa

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah :) thanks , mama lynn n kak akma .

    ReplyDelete
  10. akma : thanks eh tlg mama lynn

    zattu musyux : tahniah utk awk.. tlg email akak butiran diri k. akak still x terima butiran adik sorang ni

    fara chew : insya Allah next time rezeki awak pulak

    ReplyDelete
  11. kak lynn , saya dah bagi butiran lahh . saya mcg kat fb akak last week . tak dapat ke ?

    ReplyDelete
  12. zatty musyux : ok nnt akak tgk kat fb. ape2 akak gtahu latter k. akak cuba kreditkan top up awak ari ni

    ReplyDelete
  13. zatty musyux : ok nnt akak tgk kat fb. ape2 akak gtahu latter k. akak cuba kreditkan top up awak ari ni

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar