Followers

Friday, June 1, 2012

monopoly versi star wars

monopoly versi star wars

hartanah yang mama lynn beli (prasan macam orang kaya)

statue yang mewakili pemain

sesekali layan permainan monopoly memang best. tengah malam tadi mama lynn dan adik2 perempuan mama lynn sempat spend time together2 untuk main game ni. monopoly versi star wars memang layan. permainan dia lebih kurang monopoly biasa tapi statue pemain, hartanah yang ada sedikit berbeza.

bila main game macam ni paham2 je la, mulut masing2 comfirm riuh rendah. mak mama lynn pun sampai terjaga dari tidur, membebel kejap jadinya. nak jadi cerita adik bongsu mama lynn suka sangat main tipu. lagi2 bila dia jadi bankers.

kalau nak tahu best atau tidak, cuba lah cari game ni kat pasaran. pada peminat star wars tak salah jadikan monopoly ni sebagai satu koleksi anda. mama lynn sendiri dah jadi seronok pulak melayan game ni.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. tahu xpe... sy pun suka jugak. boleh beli umah , boleh bina bandar.. hehe duit jgn ckp la. kaya saja

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar