Followers

Tuesday, May 8, 2012

kenapa tak boleh follow


sape boleh bantu mama lynn untuk dapatkan balik link follow kat Navbar blog ni. tak tau la kenapa dah hampir 2 minggu macam ni. cuba perhatikan Navbar blog mama lynn kat bawah ni ha. mana hilangnya function follow tu ?


memandangkan kat opis mama lynn da block "Configure Followers List" so agak susah untuk mama lynn follow blog yang singgah kat sini. unless blogger gunakan function seperti kat bawah ni baru mama lynn boleh follow blog diorang. tolong dapatkan info untuk mama lynn boleh tak kenapa jadi camni.


hope masalah macam tak muncul lagi. susah jugak untuk blogging akhir2 ni. kadang-kadang terfikir jugak yang kenapa perlu nak block benda macam ni. bukannya mama lynn buat benda tak baik pun. sekadar blogging je pun. twitter tak pulak diorang nak block.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. SY PUN KURG PAKAR BAB2 NI.. huhuu

    ReplyDelete
  2. intan berlian : tak seronok la cos terlepas utk follow rakan2 blogger . hope diorg ada gunakan follow by email la hendaknya

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar