Followers

Tuesday, May 8, 2012

" CONTEST KE 2 HAZWAN HAIRY"

klik SINI untuk join contest

SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS Hazwan Hairy
2. Letak header seperti di atas
3. Tajuk entri " CONTEST KE 2 HAZWAN HAIRY"

Untuk contest ni apa yang Hazwan Hairy minta kita lakukan adalah :

1. Buat satu enty sambungkan slogan ni
saya suka membaca kerana............
(tidak melebihi 25 patah perkataan)
2. Post link anda pada entry ini.
3. Kalau boleh war2 kan kepada rakan2 blogger anda yang lain.
Pemenang akan di kira berdasarkan "SLOGAN" yg kreatif dan padat

mama lynn ada extra masa sebelum start kerja pagi ni. so rasa seronok jugak kalau dapat bersegmen. juga sebagai tanda sokongan kepada kawan2 blogger.

slogan dari mama lynn

"saya suka membaca kerana dari pembacaan saya dapat mengetahui tentang isu-isu semasa, menambah ilmu di dada dan dapat juga  menambahbaik ketajaman fikiran saya"

 nak tag  ekyn & nabila medan  eh... bukan diorang je tapi "semua yang singgah kat blog ini"

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

8 pesanan kasih sayang:

  1. TQ mama lyn meng'Tag saya...hehehe

    :) :) ;)

    good luck

    ReplyDelete
  2. terima kasih akak sbab sudi join contest ni.....Segala info akan diupdate melalui FACEBOOK LIKE...klo nak like xpe xnak xpe...slogan akn dinilai oleh penaja...tq again :-)

    ReplyDelete
  3. love pink : sama2. join jgn tak join ;)

    hairy : FB like tu ada link dia tak ??

    ReplyDelete
  4. singgah kat sini

    dari contest yang sama . good luck :D


    dah follow blog ni . harap dapat hit back oo :D

    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  5. best of luck..sy pun join gak..hee(^_^)

    Dari pemilik blog:
    Gadis pecinta pink
    http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/contest-ke-2-hazwan-hairy.html

    ReplyDelete
  6. amercorner & gadis pencinta pink :

    berkunjung ke sana pulak.... thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sma..
    done follow u
    ^O^

    ReplyDelete
  8. mama lynn!!!

    makneng follow kamu
    jom follow makneng...

    good luck!!

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar