Followers

Friday, June 1, 2012

"Contest : Blog Paling Awesome".

klik SINI untuk join contest 

mood mama lynn 2 hari ni semangat betul untuk bersegmen dan bercontest. kali ni. bila tuan blog singgah blog kita ajak plak jalan2 ke blog dia rasa tak sah kalau tak join contest yang dia buat. thanks afifah invite mama lynn ke sana. ape pun jom tengok segara terma & syarat2.
SYARAT - SYARAT

  1. Warganegara Malaysia - yup
  2. Mempunyai Blog - ada
  3. WAJIB Follow blog kami *bagi mudah kami beritahu update contest*. Tekan je sini FIFAH and APIS  - dah follow pun
  4. Tekan button like FB Apis dan Gades Pizza fifah . *tak wajib , tapi di galakkan*   - by lunch hour karang mama lynn like
  5. Buat satu entry bertajuk "Contest : Blog Paling Awesome". - cuba tengok tajuk entri ni
  6. Letak banner di atas dan link kan ke entry Fifah (Jika anda dari blog Fifah) ke entry Apis (Jika anda dari blog Apis) - mama lynn dari blog iffah so mama lynn da linkkan pun ke blog iffah
  7. Hantar link entry korang ke ruangan komen entry ini (Jika anda dari blog Fifah komen dekat entry ini) dan (Jika anda dari blog Apis komen dekat entry beliau ) - mama lynn dari blog iffah so nnt tgk la k link mama lynn comfirm ada kat sana
  8. Sebarang link tidak diterima melalui cbox/ fibox . - dah ikut arahan
  9. Contest bermula dari 1 JUNE 2012 . tarikh tutup akan diberitahu kemudian
  10. Contest ini automatik akan terbatal jika penyertaan kurang dari 30 peserta .

p/s :penyertaan akan terbatal jika anda melanggar salah satu dari syarat diaatas
FAHAM semua? kalau xfaham tnya ek - tanya kat afifah k


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. thanks dear join ni...insyaAllah boleh mng...hope u're d lucky one...:)

    ReplyDelete
  2. insya Allah nak gak menang.. tak sabar ni

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar