Followers

Monday, April 23, 2012

tukar header lagi

 header for a week

 temporarily header

mood mama lynn cepat sangat berubah. kenapa mama lynn replace header blog seperti gambar pertama di atas tu ?

1.  urmm mungkin sebab mama lynn tak suka kot tengok ada lak benda tak sepatutnya ada dalam header tersebut + masa buat editing tu mama lynn lupa nak crop so bila letak kat blog besar gedabak la plak.

2. sebab hari ni mood mama lynn terlebih rajin touch up sikit2 header sementara seperti gambar yang kedua tu. ekceli yang dengan mama lynn tu anak buah mama lynn a.k.a anak sulung adik lelaki mama lynn. comel kan.

hope takde yang kata mama lynn ni tak tetap pendirian. by next week or another week mungkin akan terima header baru dari seseorang. ekceli mama lynn baru nak menempah pun yang lebih awesome. nak buat sendiri mama lynn bukan la expert sangat. nak jugak ada header yang mengancam.



♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. ooo awk buat header sendiri ek... cantik :-)

    ReplyDelete
  2. sy tak pandai sgt buat header mcm blogger lain. ni pakai photoscape je. senang dan simple

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar