Followers

Monday, April 9, 2012

taman botani negara

entri panas tak panas. sekadar masa bersosial bersama dengan ahli keluarga yang dicintai. sabtu lepas sempat meluangkan masa ke taman botani negara yang terletak di seksyen 8, shah alam. sangat best moment kat sana cos baru kali ni lah dapat spend masa ngan adik2 yang kebetulan balik bercuti (mid term). esok diorang dah nak pulang ke kolej semua memandangkan final exam pun makin menghampiri. bukan sahaja adik2 mama lynn yang follow tapi mak dan bff mak pun turut join sekali + si kecik kesayangan hati afif fikri (anak buah).
cerita pasal exam comfirm la masing2 rasa tak fully ready…. biasalah mama lynn dulu dah merasa pun saat2 genting macam ni. so untuk relakskan minda tu spend la masa sejam dua kat tempat2 macam taman botani ni. sekurang2 nya dapat hirup udara fresh. yang paling best dapat berjalan kaki sambil menikmati keindahan alam ciptaan Allah. sedangkan anak buah mama lynn yang baru berumur 2 tahun setengah tu pun tak merasa penat, rasa malu la plak kalau sekadar naik train je.
sempat jugak singgah ke rumah iklim 4 musim. kali ni musim bunga. rasa macam kat luar negara la plak. kalau dulu mama lynn dah merasa ngan iklim sejuk (salji) kali ni cuci mata ngan pemandangan yang cukup cantik. siap ada kincir air lagi. teruja jugak tapi tak puas bergambar cos ramai jugak pengunjung yang datang.
teringat plak kat burung kakak tua. orang kata burung spesies ni boleh bercakap. ekceli tak pernah tengok depan mata pun selama hari ni. selalu tengok kat tv. rasa awesome sangat burung kakak tua boleh bagi salam then buat bunyi binatang yang pelbagai. once kita buat bunyi kucing dia ajuk, mama lynn gelak pun dia ajuk. hebat sangat ciptaan Allah ni.

tulis entri panjang2 tak best jugak kan kalau tak tengok gambar… jom kita tengok apa yang menarik kat taman botani tu….
mama lynn & shah a.k.a bf wani
mama lynn yang dah makin bam bam
sister : myra kamarul
location feveret
mummy & afif
haha dak shah tetap nk enterprame kan
skandal ?? hope kali ni kekal hendaknya
sweetheart....afif fikri
saya gemuks.. ahaks malu
mummy & kakak with afif
sama kan  ? rabun
terasa comel lak berdiri di situ
@ rumah iklim
awesome
sangat awesome
senyum ;) sempat peace yaww
mama & afif again
my mak & bff (cik jah)
anak dara kesayangan ;)
sama cantik kan
extra comel lepas bloom
yes... afif pandang kamera
mama & luvly afif, again & again


p/s : dak lelaki dalam gambar di atas tu bf adik bongsu mama lynn . hope jangan ada yang buat andaian negatif. sekadar bergambar je pun.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar