Followers

Monday, April 23, 2012

"segmen : saya bangga menjadi blogger"

 klik SINI untuk bersegmen


monday blues... selamat hari isnin semuanya. eh x reti nak bagi salam pulak mama lynn ni. okeyh assalamualaikum semua blogger @ silent reader @ follower yang mama lynn kasihi dan sayangi. wahh mood isnin nak berkasih sayang la pulak.

pagi2 ni semangat betul mama lynn ni nak bersegmen + hari ni last day sebelum segmen ni ditutup sepenuhnya. "segmen : saya bangga menjadi blogger". wahh macam menarik je kan.  statement berani as a blogger. proud to be blogger too.

mama lynn blogger dari selangor. daerah mana ?? wahh nak tahu details jugak ker ? takpe la mama lynn bagi additional info skit. mama lynn anak kelahiran klang dan sekarang menetap di kapar dan bekerja di shah alam. amacam okeyh tak ?

done... senang je pun segmen ni. pasni nak kena blog walking plak kat blog kawan2 blogger yang join segmen ni. ape pun salam perkenalan dihulurkan untuk aisyah humaira'.

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

8 pesanan kasih sayang:

  1. http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmensaya-bangga-menjadi-blogger.html

    dr sgmen sy...hit me back k ;)
    bgge bjumpe dgn kamu ;)

    ReplyDelete
  2. cendawan merah : wahhh segan lak nak reply comment. thanks sudi singgah sini. hit u back ;)

    ReplyDelete
  3. 174 as ur followers :) jemput follow/komen http://aisyahaqila.blogspot.com/ or http://cartahati143.blogspot.com/ TQ

    ReplyDelete
  4. aishah aqila : membalas kunjungan.. thanks sudi follow mama lynn

    ReplyDelete
  5. Org Kl dtg jenguk org Selangor =D


    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-bangga-menjadi-blogger.html

    ReplyDelete
  6. Hii orang Selangor .

    Orang Johor singgah sini .

    Done follow sini .

    Jemput singgah sini yeaa :)

    http://sikecikteyqa.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-bangga-menjadi-blogger.html

    ReplyDelete
  7. syafiqah : mama lynn blog walking ke sana pulak.. eh sam la selangorian

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar