Followers

Saturday, April 28, 2012

mood : cuti !! balik sedim

bila dah ada function schedule kat blog ni rasa semakin mudah untuk blogging. ketika dan saat entri ini di publish mama lynn sedang menghabiskan cuti hujung minggu +  tambahan cuti rehat sehinggalah cuti hari pekerja 1 mei 2012. alhamdulillah Allah permudahkan perjalanan mama lynn. 4 hari di kampung ni insya Allah sedikit sebanyak dapat menceriakan dan membahagiakan diri ini. lagi2 bila kita dekat dengan insan yang kita kasihi. di mana pun kita berada, hati kita pasti tenang disampingnya.

nak bercerita tentang apa yang mama lynn buat cuti kali ni kena tunggu di lain entri. cukup sekadar entri pendek hari ini untuk mengubat kerinduan hati ini pada blog kecik ni. alahai.. bila dah addict nak blogging ni memang susah nak tinggal.

tunggu.... insya Allah ada kelapangan nanti mama lynn akan updated ngan cerita menarik.

tq ALLAH

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. ooo blik kg yer.. kalu bab balik kg mmg bestlah kan..hihii

    slmt bercuti :-)

    ReplyDelete
  2. intan berlian : yup.. sangat best bercuti kat kg. mood lari dari tmpat kerja kejap

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar