Followers

Wednesday, April 25, 2012

kisah belakang rumah

lama jugak mama lynn simpan gambar ni untuk dikongsikan di sini. lama la sangat... baru 2 minggu pun. urmm ni la keadaan luar rumah mama lynn. lokasi sebenarnya di belakang rumah mama lynn. keadaan rumah teres setingkat yang masih belum di renovate jadi banglo.

dengan keluasan yang ada boleh la jugak la mama lynn jadikan kebun kecil tetapi malangnya tangan ini tak cukup ajaib + malasnya nak berkebun ni. hingga saat ini pokok serai dan pokok mangga je yang ada. pokok mangga tu baru lagi abah mama lynn tanam. tak tahu la bila dapat mama lynn rasa buahnya pulak.

plan 2013 insya Allah mama lynn nak simen belakang rumah ni. mungkin mama lynn akan tinggalkan sedikit ruang untuk mengekalkan kawasan tanaman serai dan mangga tu. mama lynn teringin jugak nak sambung dapur hingga ke pagar belakang rumah tapi bila dikira-kira bajetnya , belum ada kemampuan untuk berbuat demikian.

entri bosan pasal belakang rumah. ada ke yang nak baca. pada yang bosan tu jangan marah-marah pulak. nampak sangat mama lynn tengah tepu dengan idea untuk menulis entri. ini semua gara2 addict sangat nak bersegmen. ape pun mama lynn happy cos impact dari segmen yang mama lynn sertai lately ni membuahkan follower yang makin meriah kat sini. alhamdulillah....

jom tengok apa yang ada kat belakang rumah mama lynn





♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

  1. luas lagi tu kat belakang leh buat macam2... emm serai tu jangan dibuang sayang.... nak masak sikit2 senang nak petik..

    ReplyDelete
  2. zie : tahu xpe.. memang syg. sy jarang masak. selalu mak yg amik (kebetulan umah sy blkg umh mak)

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar