Followers

Monday, April 2, 2012

kesihatan : kurang memuaskan

gambar : ubat2 yang perlu mama lynn habiskan


disebabkan kesihatan agak terganggu sejak malam tadi, pagi ni mama lynn ke KPJ jugak. selalunya  2- 3 hari sakit baru reti nak jumpa doktor. kali ni 1st day mama lynn da mengalah. tak terdaya nak melawan sakit ni.

penyakit mama lynn tak la seteruk mana. ekceli ada infection kat tonsil. tapi paham2 la bila da ada infection for sure demam dan sakit seluruh sendi badan ni. rasa nak menangis je. sakit2 macam ni mula la teringat en suami yang jauh dari mata. kan seronok, sakit macam ni suami depan mata. dapat jugak la perhatian dari dia.

hope cepat2 la mama lynn sembuh. ni pun alhamdulillah tekak da makin better. maybe sebab mama lynn ambil antibiotik. mama lynn ni cepat sangat jatuh sakit. kalau korang nak tahu dalam 2 tahun ni , 2 kali jugak la mama lynn admit wad. urrmm dugaan Allah untuk diri ni.

get well soon!! tak suka tak sihat macam ni. rasa tak bermaya sangat2. nak buat kerja pun rasa tak bertenaga. hope mama lynn tak mengelat untuk makan ubat. isshhh pahit.... tak suka sebenarnya tapi kalau nak cepat baik kenalah telan jugak kan. doakan mama lynn okeyh.




♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

6 pesanan kasih sayang:

  1. take care ye mama lynn, jgn lupe mkn ubat ye..:)

    ReplyDelete
  2. semoga Mama Lyn cepat smbuh. Makan obat on time, insyaAllah ok.

    ReplyDelete
  3. mumme, linda, ekmi rabat : wahh touching still ada yg care.. thanks .. da better skit tapi tekak ni sakit blk

    ReplyDelete
  4. Semoga cpt sembuh, jgn lupa mkn ubat :)

    ReplyDelete
  5. lily : tq... da sihat dah skarang ni

    ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar