Followers

Thursday, April 5, 2012

happy birthday eisya & adeeb

 
lama jugak mama lynn peram gambar2 ni. hari ni rasa baru semangat nak menulis entri. kali ni tentang sambutan hari lahir anak saudara kakak mama lynn . eisya dan adeeb merupakan anak kepada abang kembar abang ipar mama lynn. dan yang paling best rumah atok dan nenek mereka di dalam kawasan perumahan yang sama dengan mama lynn. hehe special wife both twins ni tinggal dalam kawasan yang sama. ni lah orang kata jodoh.

mama lynn bukanlah nak bercerita tentang suami kakak mama lynn dan kembarnya. cerita eisya dan adeeb lebih menarik. mesti masing2 da tertanya2 apa yang menarik sangat. sambutan hari lahir tu biasa la orang buat. ekceli dua beradik ni lahir pada tarikh yang sama. 31 mac . eisya baru je masuk 3 tahun dan adeeb pula genap setahun. both diorang ni memang super dupper cute. geram lak mama lynn tengok.

even mama lynn ni takde la kaitan ngan eisya , dia tetap panggil mama lynn panggilan yang sama anak2 buah mama lynn panggil. "mama".. special kan. even takde zuriat sendiri pun mama lynn masih boleh happy. cos masih ada anak2 orang yang close ngan mama lynn.

tak sempat pun nak ambil gambar masa eisya tiup lilin & potong kek hari lahirnya. masa tu ramai sangat budak2 yang ada. yang tak tahan adik bongsu mama lynn yang dah 18 tahun tu pun join sama menyanyi lagu birthday. kalah budak kecik. jom kita tengok pic2 hari gembira eisya dan adeeb ni.
yang tengah tu kakak mama lynn  (norhana) dengan anak tunggalnya aqeel. yang tepi tu la adik bongsu mama lynn (alwani)
 cuba teka siapa gerangan bertopeng ni

 jom lawan tiup buih sabun.. hahaha
 comey sangat budak2 ni... all pun pink colour

 mama lynn & eisya (senyum sampai sepet2 mata)
 haha yang aqeel tu kenapa buat muka ?

 again ...

 kali ni aqeel more consider...

 look at mama lynn punya tudung... hehe terus meleret

 adeeb ngan abahnya.. aiseh amir hassan x nak tunjuk muka

 aksi ganas mama dan aqeel

main tiup2 buih sabun lagi ..

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar