Followers

Friday, April 13, 2012

breakfast dengan chicken mc muffin

ape lak paper bag M yang mama lynn pegang tu ?? haha lagi mau tanya ker !! hari ni dapat jugak singgah mc donald untuk tapau breakfast. ala carte je pon.chicken mc muffin yang tengah promo tu. rm 2.50 je pun. after tax rm 2.65. wahhh semangat kan nak makan . hari ni mama lynn pergi kerja alone cos mak mama lynn bercuti so sempat la ikut jalan yang ada mc donald kat sek 3, shah alam ni.

teruja macam budak kecik. jangan ada yang meluat dah. yang pasti promo ni sampai 22 hb april sahaja. kalau x silap mama lynn lah. okeyh ada lebih kurang seminggu 2 hari. apa lagi.... jom lah ke mc donald.



mood : yeahhh dapat jugak breakrast mcD pagi ni

mood : sebelum dibuka (tak sabar)

yummy.... okeyh jom makan

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

No comments:

Post a Comment

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar