Followers

Thursday, April 5, 2012

bila mama lynn dalam list bloglist

wahh sangat feel cam happy je kan. manakan tidak, hari ni belek2 comment ada dapat pesanan dari seorang blogger yang shomel ni. sebelum mama lynn saje join bloglist yang dia buat.  so si comel nadya ni dah pun selamat buat list blogger2 yang join bloglist tersebut. dan nama mama lynn ada di sana bersama2 dengan blogger2 yang mostly pro dalam blogging. pada semua if korang nak tambah kenalan tak tahu nak blog walking ke mana hari ni boleh la singgah kat link cik nadya kita ni. TAMAT & REVIEW [ Miss Nadya : Bloglist Mac & April 2012 ] . kat situ ada bloglist. ley la pilih mana2 blog yang superb best kan. huhuhu .... selamat blog walking ;)

♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

2 pesanan kasih sayang:

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar