Followers

Friday, April 20, 2012

20.4.2012 : 157 follower untuk 4 bulandiam tak diam dah 4 bulan mama lynn mengaktifkan blog ini. walaupun mama lynn tidak lah menutup secara rasmi blog lama mama lynn sebelum ni tetapi tiada sebarang entri baru di sana. hanya blog http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/ medium untuk mama lynn berkongsi dengan kawan-kawan blogger diluar sana

157 angka yang cukup mama lynn suka. kenapa dan mengapa. mula-mula tu tak perasan sehinggalah entri ini ditulis baru mama lynn perasan. untuk pengetahuan umum 15.7 adalah tarikh lahir mama lynn. kebetulan kan.

bercakap tentang hari lahir, 20.4 pula adalah ulang tahun kelahiran bff mama lynn masa sekolah dulu. "selamat hari lahir buat melissa rose bt sufian david". wahh dah 29 tahun sahabatku ini. moga lisa sentiasa sihat dan bahagia disamping anak dan suami yang tercinta. untuk pengetahuan umum lisa sedang sarat mengandungkan anak keduanya. tahniah sahabat.

berbalik pada angka follower tu tadi. mama lynn bukanlah blogger yang mengejar follower semata-mata tetapi mama lynn lebih mengejar kepuasan dalam blogging. alhamdulillah semangat untuk berada di sini masih berkobar-kobar. maaf andai kadang-kadang entri mama lynn kurang memuaskan hati kalian. moga medium blog ini juga dapat merapatkan ukhuwah antara kita semua. insya Allah.


♥ ♥ kunjungan anda dinanti lagi♥♥

4 pesanan kasih sayang:

 1. HAPPY BLOGGING.. :-)

  HAPPY BZDAY JUGAK UTK BFF AWK.. SY N BFF AWK SBAYAlh..hihii

  ReplyDelete
 2. intan : ekceli kita ni sebaya kot... 1983 kan

  ReplyDelete
 3. wah..cepatkan dia pungut follower..hehehhe


  keep blogging ye

  ReplyDelete
 4. si kiut lavendar : akak x rush sangat, yg penting org suka singgah sini ;)

  ReplyDelete

 
copyright © 2013 to Mama Lynn | design by Aida Omar